Hvor god er din fysiske Balance?

Dyrker du nok motion? Spiser du sundt nok?, har din krop de byggestene der skal til for at at være stærk? Virker dit immunforsvar?

De fleste mennesker i de vestlige demokratier indtager væsentlig mindre vitaminer, mineraler og omega 3 fedtsyrer (fiskeolie) end det der anbefales af de samme landes sundhedsvæsener.

Det resulterer i lav energi, svækket immunforsvar og øget risiko for de livsstilsygdomme. De fleste mener at det industrialiserede landbrug baseret på kunstgødning og spøjtegifte og fødevareindustrien bærer den største del af skylden. Det vi spiser er i stadig stigende grad er industrifremstillet. Fokus er billig produktionspris og lang holdbarhed.

Kontakt os og få en gratis uforpligtende samtale om din livsstil og hvordan du kan forbedre den.

De fleste forskere er f.eks. enige om at vores forfædre havde perfekt balance mellem omega 3 og 6 fedtsyrer  i kroppen Dvs. 1:1. Og forskerne hælder også  til at forholdet bør være 1:2, 1:3 eller 1:4 for et voksent menneske, hvilket det også var i 1960. Hvordan mon det så er gået så galt at hovedparten af befolkningen i vesten har forholdet 1:15 og i USA helt op til 1:25?


Det traditionelle landbrug fokuserer på at producere så billigt som muligt. Kvalitet er enten lige meget eller sekundært.

Det samme gælder den moderne fødevareindustri. Billige produktionsomkostninger, og lang holdbarhed er vigtig, derefter smag og i sidste ende næringsindhold.

 Derfor kan det være vigtigt at få testet hvordan status er for din balance. Ring eller mail hvis du ønsker en uforpligtende samtale, eller ønsker at blive testet om du er i balance.