Eksempler på arbejdsopgaver vi kan hjælpe dig med

Optimere din websides gennemslagskraft

Via en professionel analyse af jeres web-løsning kan vi finde frem til eventuelle problemstillinger og/eller foreslå ændringer og tilføjelser som kan optimere web-løsningens gennemslagskraft. Målet er, at øge besøgstallet, holde på brugeren, og optimere hjemesidens effekt overfor målgruppen.

 

<U>De vigtigste fokusområder for en internetside er ofte:</U>

  • det rigtige/relevante indhold
  • en brugervenlig navigation
  • den rigtige placering af indholdet på hjemmesiden
  • at folk bliver ledt frem til siden bl.a. via søgemaskiner, internetreklamer mv.

.

Det er vigtigt at udarbejde en kommunikations- og/eller markedsføringsstrategi inden man går i gang med at lave større ændringer, så ændringerne kan prioriteres efter, hvad der giver størst effekt for færrest mulige resurser.

 

Arbejdsgangene kan ofte effektiviseres, f.eks. produktion og opdatering af hjemmeside, ved hjælp af et godt administrationsværktøj (CMS). Ofte kan de rigtige værktøjer spare meget tid. Arbejdsmængden mht. opdatering kan nedbringes og gøres uafhængig af specifikke nøglepersoner.

 

Undervisning af medarbejderne, og evt. decentralisering af opdateringsopgaverne i forbindelse med virksomhedens hjemmeside.

 

Gennemgang af virksomhedens produktsortiment, med henblik på at tilføre indhold, der kan øge forbrugerens oplevelse samt øge forbrugerens opmærksomhed på andre af firmaets produkter.