Det rigtige indhold

Godt indhold (tekst, billeder, video etc.) er meget vigtigt, men den rigtige placeringen er næsten lige så vigtigt.

 

Det er nemt og meget virkningsfuldt at tilføje billeder til en side. Men det er ikke alle billeder der egner sig til at blive brugt på en webside. Billederne må ikke være for "tunge", men alligevel skal kvaliteten være i orden, og det er bedst at fotografere tæt på.

 

Brugeren skal nemt kunne zappe mellem billederne, hvis der er mange. Det kan virke rigtig godt med en diaspræsentation, især hvis der tilføjes lyd, enten som Flash, Windows media, eller lignende.

 

Men billeder, lyd, video, og især animationer kan også tage opmærksomheden væk fra andre vigtige elementer på siden, hvis man bruger dem forkert.

 

Video er meget overbevisende, men der er mange ting, som der skal være tænkt på, hvis brugeren skal have en god oplevelse.

 

Vi har 8 års erfaring med brugervenlig opbygning af websider, og har bl.a. speciale i brug af streaming lyd og video via internet, bla. fra streaming af Folketingets forhandlinger via internet, samt opbygning af DR's streaming infrastruktur. SE CV Her >>>

 

Kontakt os her >> og få en uforpligtende vurdering af mulighederne for brugen af spændende indhold på dine/jeres webside

Kontaktinformationer

Kontakt os på følgende adresse, mail eller telefonnummer

Adresse/Telefon:
4cast.dk
Smedeengen 3
2635 Ishøj
+45 27642724