Projektledelse

Hvorfor tilføje dig selv eller dine medarbejdere endnu mere streds i en i forvejen stredset hverdag?

For at projektet med at forbedre hjemmesiden, skal forløbe så godt som muligt, og sikre at der kommer flere brugere på hjemmesiden, og at budskaberne på hjemmesiden har så stor en effekt på brugerne som muligt, er Det en god ide at lade 4cast.dk varetage projektledelsen.

De medarbejdere der f.eks. har med virksomhedens webside at gøre, har ofte lynende travlt med at opdatere hjemmesiden og sørge for at alt fungerer, samt at sørge for at alt det nye indhold bliver produceret. Derfor er det ofte en belastning også at skulle lede et udviklingsprojekt.

 

Det vigtigste kommunikationsmiddel til kunder og samarbejdspartnere er ofte Virksomhedens webløsning, og derfor skal den virke hele tiden, også selv om man er ved skifte til nyt design eller lign. Derfor er det en fordel at den der foretager projektledelsen er en der har erfaring med ledelse af større og mindre IT-projekter, så man hele tiden har alternative løsninger, hvis noget ikke går helt som planlagt.

 

Vi er i stand til at lede både små og store projekter, lige fra strategi og idefase, til analysefase, udarbejdelse af kravsspecifikation, indhente tilbud fra eksterne leverandører, til selve gennemførsel af udviklingsprojektet.