Streaming lyd og video

Streaming media er blandt det mest fængende indhold på internettet, hvis kvaliteten og driftsikkerheden er i orden. En god kortfilm kan være næsten umulig at slippe.

 

Husk at selv om man i dag har bredbåndsforbindelser så sidder mange og ser din hjemmeside via en dårlig forbindelse på en mobiltelefon. Det er irriterende at have lavet et stort stykke arbejde eller betalt mange penge for at få fremstillet et video- eller lydklip, og så er kvaliteten på nettet ikke god, eller det hakker på nogle af brugernes forbindelser. Det er måske ikke muligt at spole i klippet, eller det tager for lang tid før klippet begynder.

 

Streaming media kræver et dedikeret streminghotel, med høj båndbredde, en god encodning af video- eller lydmaterialet, og det er ikke alt video der egner sig lige godt til streaming via internet.

 

Vi kan tilbyde, hjælp og vejledning i streaming, lige fra produktion af det video i ønsker skal pryde jeres websider, specielle hensyn mht. optagelsen af selve videoklippet, encodning til de ønskede formater, samt hosting på et dedikeret mediehotel.

 

Hvordan kommer man nemt i gang, hvad kan I selv og hvad skal I have hjælp til. Få en uforpligtende gennemgang af jeres nuværende løsning, eller af jeres ideer om en kommende løsning. Vi har 9 års erfaring med lyd og video via internet.