TYPO3-Løsninger

Vi tilbyder fem forskellige TYPO3-Løsningstyper

TYPO3-Demo Gratis

TYPO3-Light 14.900,-

TYPO3-Standard 24.900,- Inkl. mailhotel med 5 mailadresser

TYPO3-Design fra 34.900,- Inkl. mailhotel med 5 mailadresser

Læs om TYPO3 tryk her >>

 

(Se evt. en beskrivelse af de enkelte løsninger ved at trykke på navnene ovenfor, eller i menuen til venstre.)

 

En TYPO3-Demo eller TYPO3-Light løsning kan etableres på få dage, en TYPO3-Standard på ca. 2 uger, mens en TYPO3-Design løsning typisk vil være noget længere tid undervejs, alt efter hvilke ønsker kunden har til funktionalitet og design. Leveringstiden på TYPO3-Design efter designet er accepteret af kunden, er 2-6 uger.

TYPO3-Light og TYPO3-Standard har mulighed for 3 mdrs. fuld returret

NB! Alle priser er ex. moms

 

TYPO3-Kursus

Vores TYPO3-Løsninger hører naturligt sammen med et heldagskursus.

Kurset tilpasses kundens behov. Det indholder dels en introduktion til hvordan et CMS fungerer, en gennemgang af TYPO3 brugergrændseflade, samt opgaver der gør brugeren i stand til at indsætte indholdet på en måde, så siderne virker flotte og brugervenlige.

Kursusprisen nedenfor forudsætter max 5 deltagere, og at kunden stiller PC'er med internetforbindelse til rådighed for kursisterne, samt en internetforbindelse til læreren.

Der er mulighed for at kundens webansvarlige og vores konsulent opbygger grundstrukturen af den nye hjemmeside, i forbindelse med kurset. Prisen for kurset er 4995,- ex. moms

 

Kontakt os her >>> og få et tilbud samt vejledning mht. hvilken løsning der vil være den rigtige til at møde jeres behov.

Pris TYPO3-Light

TYPO3-Light koster 14.900,- ex. moms. ex. pegning af domain. Løsningen kan leveres med 3 mdrs. fuld returret.

Flytning af et domainnavn koster 750,-. Samtidigt flytning af yderligere domain koster 375,- ex. moms. for det første og 200,- for de efterfølgende.

TYPO3-Light kan til enhver tid opgraderes til en TYPO3-Standard, og siderne flyttes gratis med over i den nye løsning. De første tre mdr. kan TYPO3 opgraderes til TYPO3-Standard eller TYPO3-Design, hvor hele beløbet I har betalt for etableringen af TYPO3-Light fratrækkes i prisen for den nye løsning. I de efterfølgende 9 mdr. fratrækkes 60% af beløbet

Pris TYPO3-Standard

TYPO3-Standard koster 24.900,- ex. moms. inkl. Løsningen kan leveres med 3 mdrs. fuld returret.

Flytning af et domainnavn koster 750,-. Samtidigt flytning af yderligere domain koster 375,- ex. moms. for det første og 200,- for de efterfølgende.

TYPO3-Standard kan senere tilføjes et andet design, hvis kunden senere ønsker det. Det koster typisk fra 10.000,- ex moms. at implimentere et nyt design i en TYPO3 løsning.

TYPO3-Design koster typisk fra 34.900,- ex. moms, alt efter hvor mange ekstramoduler der skal implimenteres. og hvor struktureret kunden er i designprocessen.