Undervisning

Er det ikke ærgerligt, at det ofte koster over 30.000,- til 50.000,- at få lavet en hjemmeside, og når siden så bliver leveret, så er det leverandøren, eller kun en enkelt medarbejder i virksomheden der har mulighed for at tilføje selv små ændringer.

Er det ikke irriterende, at skulle acceptere alle de små fejl, som i sidste ende har stor betydning for, om jeres websiders kan fastholde brugeren, og om siderne er effektive mht. at formidle jeres budskaber.

 

Der er mange forskellige muligheder, hvis man vil have en god hjemmeside, som kan hjælpe med at tiltrække de mennesker, man gerne vil kommunikere til eller markedsføre sig overfor, men hvilken løsning skal man vælge?, og hvem skal levere den?, og hvordan undgår man at betale for meget?

 

Det rigtige valg første gang

Vi tilbyder undervisning og rådgivning der sætter dig i stand til at træffe det rigtige valg første gang.

 

Hvis det drejer sig om TYPO3, så kan man på ½-1 dag selv styre sin hjemmeside, selv om man ikke har anden forkundskab end f.eks. almindelig brug af en PC, Word, og almindelig surfing på internettet. Men TYPO3 er bare ét godt system, der findes mange andre muligheder, og vi vil gerne hjælpe dig til, at du træffer den rigtige beslutning.

 

Vores tekniske og pædagogiske ekspertise gør vores kurser meget effektive. Vi kan lave undervisningsforløb i alt fra almen brug af en computer og brug af almindelige IT-programmer som Internet Explora, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, mv., til MS Publicher, Photoshop, og ImageReady, lydredigering, videoredigering, konvertering af lyd og video til streaming media m.m. i forbindelse med produktion af websider og lignende.

 

TYPO3 kurser, og almene WEB-kurser

4cast.dk tilbyder skræddersyet undervisning i forbindelse med opbygning af webløsninger, og hvordan man sikrer at siderne er brugervenlige, også når der er flere forskellige målgrupper. Vi afholder også brugerkurser i CMS-værktøjet TYPO3, Frontpage og Dreamweaver, Flash m.m.

TYPO3-Kursus

Vores TYPO3-Løsninger hører naturligt sammen med et heldagskursus.

Kurset tilpasses kundens behov. Det indholder dels en introduktion til hvordan et CMS fungerer, en gennemgang af TYPO3 brugergrændseflade, samt opgaver der gør brugeren i stand til at indsætte indholdet på en måde, så siderne virker flotte og brugervenlige.

Kursusprisen nedenfor forudsætter max 5 deltagere, og at kunden stiller PC'er med internetforbindelse til rådighed for kursisterne, samt en internetforbindelse til læreren.

Der er mulighed for at kundens webansvarlige og vores konsulent opbygger grundstrukturen af den nye hjemmeside, i forbindelse med kurset. Prisen for kurset er 4995,- ex. moms

 

Kontakt os her >>> og få et tilbud samt vejledning mht. hvilken løsning der vil være den rigtige til at møde jeres behov.